فهرست مطالب

مجله تحقیقات منابع آب ایران
سال سوم شماره 3 (پیاپی 9، زمستان 1386)

  • تاریخ انتشار: 1386/10/11
  • تعداد عناوین: 9
|
  • مقالات علمی- پژوهشی
  • غلامرضا دینی، پرویز ضیاییان فیروزآبادی، عباس علیمحمدی سراب، سپیده داداشی خانقاه صفحه 1
    ایران سرزمینی کم آبی است که در عرض متوسط مدار معتدله و ناحیه گرم و خشک قرار گرفته است و بارش برف به ویژه در مناطق کوهستانی به عنوان یکی از اصلی ترین منابع آبی جهت ذخیره آب برای فصول گرم سال محسوب می شود. در این تحقیق از داده های ماهواره NOAA سنجنده AVHRR و ماهواره TERRA سنجنده MODIS و به کارگیری دو روش قرار دادن آستانه در داده های AVHRR و MODIS به منظور شناسایی سطوح برفگیر در ارتفاعات البرز مرکزی استفاده شده است. اساس تفکیک ابر و برف در این تحقیق، اختلاف انعکاس آنها در محدوده طول موجهای مرئی و مادون قرمز می باشد.
    در الگوریتم برف سنجی MODIS، با تعریف شاخصNDSI1 جداسازی برف انجام شد اما با توجه به عدم توانایی این شاخص در جداسازی برف از سایر منابع رطوبتی، با تعریف حدود آستانه برای باندهای 1، 2، 4 و6 این مسئله حل گردید. در الگوریتم برف سنجی توسط داده های NOAA نیز از آستانه گذاری در انعکاس باندهای 1، 3و محاسبه Radiance و دمای درخشندگی2 باندهای حرارتی استفاده شد. با استفاده از داده های AVHRR در تاریخ 6/1/1383 مساحت سطوح برفگیر 5303 کیلومتر مربع و با استفاده از داده های MODIS در تاریخ 3/1/1382، سطوح برفگیر البرز مرکزی با پوشش کامل، ناقص و پوشش ابر به ترتیب 994 و 2570 و 2505 کیلومتر مربع محاسبه گردید. در پایان نیز با استفاده از همبستگی میان عناصر اقلیمی دمای 9/2 درجه سانتیگراد به عنوان آستانه ریزش برف و ارتفاع متناظر صفر درجه به عنوان خط ماندگاری برف محاسبه شد.
    کلیدواژگان: لگوریتم پهنه بندی برف، دمای درخشندگی، آلبدو، خط برف، شاخص NDSI، MODIS و AVHRR
  • محمد شایان نژاد، سید جواد ساداتی نژاد، هدایت فهمی صفحه 9
    شدت تبخیر تعرق بالقوه برای برنامه ریزی آبیاری مورد نیاز است که معمولا بر اساس روش هایی مبتنی بر داده های اقلیمی تخمین زده می شود. در حال حاضر روش پنمن-مانتیس یک روش قابل قبول برای تخمین تبخیر تعرق بالقوه است. بعضی از پارامترهای این روش را نمی توان بطور دقیق اندازه گیری نمود. در نتیجه با استفاده از پارامترهای اقلیمی تخمین زده می شوند. در این مقاله، کارایی روش رگرسیون فازی در تخمین تبخیر تعرق بالقوه روزانه (با گیاه مرجع چمن) و مقایسه آن با روش های شبکه های عصبی مصنوعی و پنمن- مانتیس مورد بررسی قرار گرفته است. برای این کار از اطلاعات اقلیمی و لایسیمتری 5 ساله ایستگاه هواشناسی اکباتان واقع در 10 کیلومتری شهر همدان استفاده شده است. پارامترهای مورد استفاده شامل دمای حداقل و حداکثر هوا، دمای متوسط هوا، رطوبت حداقل و حداکثر هوا، ساعات آفتابی و سرعت باد در مقیاس روزانه می باشد. تبخیر تعرق بالقوه بدست آمده از لایسیمتر موجود در آن ایستگاه، به عنوان خروجی هر روش در نظر گرفته شده است. روش رگرسیون فازی با پنج پارامتر ورودی شامل دمای حداقل و حداکثر هوا، رطوبت نسبی متوسط هوا، ساعات آفتابی و سرعت باد، دارای ضریب تعیین 88/0 و خطای RMSE 69/0 میلی متر در روز بود. در حالی که روش شبکه های عصبی مصنوعی دارای ضریب تعیین 84/0 و خطای RMSE 74/0 میلی متر در روز و روش پنمن-مانتیس دارای ضریب تعیین 84/0 و خطای 21/1 میلی متر در روز بود. بنابراین روش رگرسیون فازی بهترین روش جهت تخمین تبخیر تعرق بالقوه نتیجه گیری شد.
    کلیدواژگان: تبخیر، تعرق بالقوه، رگرسیون فازی، پنمن، مانتیس
  • علیرضا شکوهی، بهرام ثقفیان صفحه 20
    این مقاله به بررسی روش های موجود برای تعیین موقعیت خطوط همزمان پیمایش در جریانهای همگرا در مقایسه با روش تحلیلی موج سینماتیک اختصاص یافته است و سعی دارد تا به جای استفاده از روش های تجربی مرسوم، روشی بر مبنای تئوری حرکت امواج را مطرح نماید. مولفین در تحقیقات قبلی خود در بررسی جریانهای موازی نشان داده اند که بسیاری از روش های موجود، با فرض تناسب زمان تعادل با توانی از فاصله نقاط تا خروجی حوضه، زمان پیمایش را بدست می دهند. در تحقیق حاضر با بررسی طیفی از توانها نشان داده شده است که استفاده از توان مورد استفاده در معادله موج سینماتیک نزدیکترین جواب به حل تحلیلی را برای تعیین شاخه صعودی هیدروگراف سیل بدست خواهد داد. نتایج حاصل از این تحقیق برای جریانهای همگرا موید نتایج بدست آمده در مورد جریانهای موازی می باشد. پیچیدگی معادلات حاکم بر جریانهای همگرا در آن حد است که روش های حل ارائه شده برای بخصوص شاخه صعودی هیدروگراف بسیار محدود می باشد. روش زمان - مساحت یکی از مناسب ترین و ساده ترین تکنیک های روندیابی حوضه ها میباشد و بالقوه می تواند به عنوان یک مدل توزیعی مورد استفاده قرار گیرد. کاربرد روش زمان - مساحت با نرم افزارهای GIS به سهولت امکان پذیر است. نتایج حاصل از تحقیق حاضر امکان استفاده گسترده از این روش را با حذف محدودیت تعیین تجربی موقعیت خطوط همزمان پیمایش فراهم می نماید.
    کلیدواژگان: زمان - مساحت، جریانهای همگرا، موج سینماتیک، زمان تعادل، خطوط همزمان پیمایش
  • اصغر اصغری مقدم، وحید نورانی، مهدی کرد صفحه 30
    توسعه پایدار و بهره برداری بهینه از منابع آب زیرزمینی بستگی به صحت تعیین پارامترهای هیدرولیکی آبخوان ها دارد. روش های متفاوتی برای تعیین پارامترهای هیدرولیکی آبخوان وجود دارد. یکی از روش های کلاسیک جهت تخمین این پارامترها آنالیز داده های آزمایش پمپاژ با روش های گرافیکی است. امروزه روش های بهینه سازی احتمالاتی از قبیل شبیه سازی آنیله، الگوریتم ژنتیک (GA1) و... که برپایه قوانین تکامل بیولوژیکی استوار هستند، بواسطه قابلیتهای فراوان با اقبال مجامع تحقیقاتی روبرو شده اند. در این مقاله کارایی روش GA در تخمین پارامترهای هیدرولیکی سفره های تحت فشار از داده های آزمایش پمپاژ مورد ارزیابی قرار گرفته است. بدین منظور با استفاده از GA پارامترهای چهار سفره تحت فشار برآورد و با نتایج حاصل از روش های گرافیکی مقایسه گردیده است. مقایسه نتایج حاصله نشان می دهند که تکنیک هوشمند GA روشی کارا، قابل اعتماد و قوی جهت تخمین پارامترهای هیدرولیکی سفره تحت فشار می باشد.
    کلیدواژگان: پارامترهای هیدرولیکی، آزمایش پمپاژ، بهینه سازی، الگوریتم ژنتیک، روش گرافیکی
  • احمد عسگری، فاطمه رحیم زاده، نوشین محمدیان، ابراهیم فتاحی صفحه 42
    مطالعه مقادیر حدی بارش و رویدادهای حدی ناشی از آن از اهمیت ویژه ای در سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های بخش های مختلف مانند کشاورزی، مدیریت آب، شهرسازی و ساختمان و راه و ترابری برخوردار است به نحوی که در سال های اخیر توجه زیادی به روش های مختلف تحلیل آن، معطوف شده است. در این تحقیق به منظور بررسی مقادیر حدی بارش، با استفاده از داده های روزانه بارش 27 ایستگاه سینوپتیک با داده های مطمئن و قابل پوشش دوره نرمال استاندارد 1990-1961، نمایه های حداکثر بارش یک روزه) (، حداکثر بارش 5 روز متوالی) (، نمایه ساده شدت بارش) (، تعداد روزهای با بارش مساوی و یا بیشتر از 10، 20 و 25 میلی متر)، ، (، تعداد روزهای خشک متوالی) (، تعداد روزهای تر متوالی (CWD)، جمع سالانه بارش روزهای خیلی تر) (، جمع سالانه بارش روزهای فوق العاده تر) (و جمع سالانه بارش روزهای تر) (محاسبه و روند تغییرات آن ها در دوره 2003-1951 بررسی شده است.
    به طور کلی هر سه حالت ایستا، روند مثبت و منفی از نمایه های فوق در سطح کشور مشاهده گردید. اما در حالیکه در برخی از مناطق مانند هرمزگان، اصفهان و تهران روند اکثر نمایه ها مثبت ودر انطباق با یافته های هیات بین الدول تغییر اقلیم (IPCC) حاکی از احتمال تعداد رخدادهای بارش های حدی به ویژه در مناطق حاره بوده، در برخی از مناطق مانند آذربایجان و فارس نیز روند اکثر نمایه ها منفی و بر خلاف آن تشخیص داده شده است. روند مثبت در 10 نمایه ایستگاه بابلسر و روند منفی در 10 نمایه در ایستگاه های بوشهر و تبریز و معنی داری منفی 7 تای آن در تبریز در سطح معنی داری 05/0، همگی گویای پیچیدگی خاص رفتار حدی بارش در کشور هستند. باید توجه داشت که رخداد برخی از مقادیر بارش خیلی ناهنجار، مانند جمع بارش سالانه 1 میلیمتر ایستگاه بندرعباس در سال 1962 در شیب روند اکثر نمایه ها تاثیر قابل ملاحظه ای داشته اند.
    کلیدواژگان: نمایه های حدی بارش، شدت بارش، روند، ایران
  • سیدمحمود کاشفی پور، احمدعلی توکلی زاده صفحه 56
    در مقاله حاضر مدل یک بعدی هیدرودینامیکی و کیفی FASTER معرفی شده است. این مدل اولین بار توسط کاشفی پور در مرکز تحقیقات آب دانشگاه کاردیف انگلستان توسعه پیدا کرد. در این مدل سطح آب و دبی به کمک حل عددی فرم کامل معادلات غیر همگام سنت و نانت تعیین می گردند. روش کرانک نیکلسون به شکل تفاضل مرکزی بکار گرفته شده و با بهره گیری از سیستم یک در میان یا Staggered معادلات خطی ایجاد شده و با روش ضمنی الگوریتم توماس حل می-شوند. در مدل FASTER روشی برای حل معادلات تحت عنوان تکنیک خط تاثیر یاInfluence Line Technique بکار گرفته شده که مدل را قادر می سازد در حل کلیه آبراهه ها و تقاطع ها بصورت ضمنی باقی بماند. بخش کیفی مدل FASTER قادر است 11 نوع آلودگی از جمله کلیفرم ها، BOD، DO، ترکیبات نیتروژن، فسفر و... را مدل نماید. در این مقاله مدل FASTER به کمک دو مثال در بخش هیدرودینامیک شامل حل جریان همگام و متغیر تدریجی در لوپ ها و جریان غیر همگام انتقال موج بالادست و یک مثال استاندارد در بخش کیفی صحت سنجی گردید.
    کلیدواژگان: روش های عددی، مدل ریاضی، پارامترهای کیفی آب، معادله انتقال و پخش
  • گزارش های فنی
  • محمدرضا شریفی، علی محمد آخوند علی، جهانگیر پرهمت، جهانگرد محمدی صفحه 69
    برای دستیابی به توزیع مکانی برف، عملکرد برخی از عوامل توپوگرافی شامل ارتفاع، زاویه و جهت شیب بعنوان پارامترهای موثر بر عمق برف مورد بررسی قرار گرفتند. به این منظور، عملیات برف سنجی در اوایل اسفند ماه 1384 در 258 نقطه واقع در محدوده ای به مساحت 2/5 کیلومتر مربع و دامنه ارتفاعی از 2287 متر تا 2933 متر در حوضه صمصامی انجام شد. برای بررسی تاثیر پارامترهای مذکور بر عمق برف از روش تحلیل همبستگی استفاده گردید. نتایج نشان داد که همبستگی عمق برف با ارتفاع تا 2780 متر، مستقیم و در سطح 5 درصد معنی دار می باشد. حال آنکه در ارتفاعات بالاتر این ارتباط معکوس و بی معنی بدست آمد. همبستگی عمق برف با زاویه شیب، در بازه 8/3 تا 85/14 درجه معکوس و لیکن در سطح 5 درصد معنی دار نگردید. این ارتباط برای زوایای بیشتر از 85/14 درجه دارای همبستگی مستقیم ولی بی معنی بود. عمق برف انباشته با جهت شیب صفر تا 166 درجه (آزیموت)، در سطح 5 درصد همبستگی نسبتا خوب و معنی داری از خود نشان داد. این در حالی است که با جهت های 172 تا 204 و 206 تا 359 درجه، همبستگی معنی داری در سطح مذکور بدست نداد.
    کلیدواژگان: همبستگی، توزیع مکانی برف، عمق برف، عوامل توپوگرافی، ارتفاع، جهت شیب، زاویه شیب
  • محمد جواد پوراغنیایی، مسعود گنجی، امیر یوسف پور، باقر قرمزچشمه صفحه 73
    ذرات معلق در آب رودخانه که تبدیل به رسوب می شود از مشکلات اصلی مدیریت سدها می باشد. لذا پیش از احداث سدها و سایر تاسیسات هیدرولیکی نیاز به مطالعه بار معلق رودخانه ها می باشد. بدیهی است که با توجه به محدود بودن دوره های آماری و تغییرات گسترده شرایط هیدرولوژیکی و حفاظتی حوضه آبریز و رودخانه عموما استفاده از روش های درونیابی یا برون یابی ضروری می شود که بالطبع احتمال خطا را افزایش می دهد می دهد. در این مطالعه با توجه به عدم وجود ایستگاه بروی رودخانه صیدون تحلیلی بروی ایستگاه های موجود در منطقه انجام گردید و با توجه به رابطه نسبت سطح، رابطه به حوضه تعمیم گردید. لذا با استفاده از آمار ایستگاه های هیدرومتری پیرامون و همچنین با استفاده از روش های منحنی سنجه تک خطی، منحنی سنجه دوخطی و منحنی های سنجه فصلی و روش تعدیل بار رسوبی (FAO-1981) مقادیر رسوب برآورد گردید و نتایج بدست آمده با نتیجه روش پسیاک مقایسه گردید و بهترین روش برای منطقه معرفی گردید.
    کلیدواژگان: بار معلق، رسوب، ایستگاه هیدرومتری، رودخانه، منحنی سنجه
|
  • Gh. R. Dini, P. Zieaean Firouzabadi, A. Alimohammadi Sarab, S. Dadashi Khanghah Page 1
    Iran is a drought region which is located in middle meridian of earth. Especially in mountains, precipitations fall as snowfall and provide water supply for warm season. Therefore, it is so important for hydrologists and water resource engineers to determinate boundary of snow cover to be able to estimate water supply. In this study, snow cover area in Central Alborz mountains were detected using NOAA-AVHRR and TERRA-MODIS data using threshold determination in near infrared band. Discrimination between snow and clouds is one of the important problems in snow mapping using satellite data. Clouds are very diverse and have high reflection in visible and NIR band but snow shows low reflectance in this band. In MODIS snow mapping algorithm, first using NDSI, snow pack detected but for discrimination between snow and other wet lands we utilized threshold in 1, 2, 4 and 6 bands. In NOAA-AVHRR algorithm were also used threshold forAlbedo of band 1 and 3 and brightness temperature 3 and 4. Snow areas in AVHRR is 5303 square kilometers in March 27th 2004 and full snow, fractal snow and clouds areas in MODIS data were 994, 2570 and 2505 square kilometers in March 25th 2003, respectively. Finally, using interrelation between hydro-climatology parameters 2.9°C were calculated as minimum temperature of snowfall and height of corresponding 0° C were calculated for snow permanence height in Central Alborz.
    Keywords: Snow mapping algorithm, Brightness temperature, Albedo, Snow line, NDSI, MODIS, AVHRR
  • M. Shayannejad, S. J. Sadatinejad, H. Fahmi Page 9
    Potential evapotranspiration (ET0) rates are needed for irrigation scheduling. ET0 rates are commonly from weather parameters. The Penman-Monteith, is now accepted for computation of ET0. It requires several input parameters, some of which have no actual measurements but are estimated from measured weather parameters. In this study, the suitability of fuzzy regression was examined for estimating daily potential evapotranspiration with grass reference crop and compared with Artificial Neural Networks (ANN) and Penman-Monteith methods.The daily climatic data of the Ekbatan station in Hamadan, including maximum and minimum temperature, maximum and minimum relative humidity, wind speed and sunny hours are introduced as input data and ET0 as output data. ET0 values estimated from the fuzzy regression method were compared with direct ET0 measurements from lysimeters, and with ET0 estimations obtained using the Penman-Manteith equation and the ANN method. The estimated ET0 values from a fuzzy regression model using five input parameters, including maximum and minimum temperature, mean relative humidity, wind speed and sunny hours were obtained with RMSE=0.69mm/day, R2 =0.88. The estimated ET0 values from a artificial neural networks model using the same input parameters were obtained with RMSE=0.74mm/day, R2 =0.84. The estimated ET0 values from Penman-Monteith model were obtained with RMSE=1.21mm/day, R2 =0.84. Thus, in this study the fuzzy regression is the best method.
    Keywords: Evapotranspiration, Fuzzy regression, Penman, Monteith
  • A. Shokoohi, B. Saghafian Page 20
    This paper studies available methods for isochrone delineation in converging flow and compare those with kinematic wave approach. This paper also tries to introduce a method based on wave motion theory instead of empirical methods. Authors in their pervious research on parallel flow showed that many of the available methods give travel time with supposition of proportionality of time to equilibrium with an exponent of distance of points to outlet. Investigation on a large range of exponents shown that using the exponent derived from Kinematic wave theory, is the best one and gives the closest answer to analytical solution for rising limb of hydrograph. The obtained results for converging flow approve the results achieved in parallel flow analysis. The equations governing on Converging flow is so complicated that there are only a few solutions for rising limb of hydrograph. The time– Area method is one of the most suitable and the simplest techniques of watershed routing, and can be potentially used as a distributed model. Linking this model with GIS software is easily performed. Results of the present research, by omitting the limitation of empirical delineation of isochrones, make Time Area method capable of solving overland flow on watersheds of any type, easily and perfectly.
    Keywords: Time, Area, Converging Flow, Kinematic wave, Time to equilibrium, Isochrone
  • A. Asghari Moghaddam, V. Norani, M. Kord Page 30
    Sustainable development and optimized exploitation of the groundwater resources depend on accurate estimation of aquifer hydraulic parameters. Different methods exist for estimation of hydraulic parameters of aquifers. One of the classic methods for estimating these parameters is analyzing the pumping test data by graphical methods. Nowadays, probabilistic optimization methods, i.e. simulated annealing and genetic algorithm (GA), based on evolution rules, are took into attentions due to their high abilities. In this article, the efficiency of the GA is assessed inestimating confined aquifer parameters. For this purpose, hydraulic parameters of four confined aquifers are calculated by using GA and they are compared with results of graphical methods. The results indicate that intelligent GA technique is efficient, reliable and powerful method for estimation of confined aquifers hydraulic parameters.
    Keywords: Hydraulic parameters, Pumping test, Optimization, Genetic algorithm, Graphical method
  • A. Asgari, F. Rahimzadeh, N. Mohammadian, E. Fattahi Page 42
    Study of extreme precipitations and related extreme events is of great importance in policy making and planning in variety of sectors including agriculture, water management, urbanization and building, and road and transportation. Hence, much attention has been paid to different methods of analysis of extreme precipitations during recent years. To study extreme precipitations over Iran, we used extreme precipitation indices like Maximum 1-day precipitation (Rx1day), Maximum consecutive 5-day precipitation (Rx5day), Simple precipitation intensity index (SDII), Number of days with precipitation equal to or greater than 10, 20, and 25 mm (R10mm, R20mm, and R25mm), Maximum number of consecutive dry and wet days (CDD and CWD), Total precipitation when daily amounts are greater than 95th and 99th percentile of wet days(R95 p and R99 p), and Total precipitation in wet days (PRCPTOT). Our used data were limited to daily precipitation data from only 27 of Iranian synoptic stations that have reliable data and covering standard normal period 1961-1990. We found all three behaviors of stationarity, positive and negative trends over the country. As trends for majority of the indices were positive in regions like Hormozgan, Esfahan, and Tehran, but on the contrary, they were negative for majority of the indices in regions like Azerbaijan and Fars. Former results correspond well with findings of Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) that expects higher number of occurrences of extreme precipitation events beyond of tropical region. Positive trends for 10 indices in Babolsar and negative trends for 10 indices in Bushehr and Tabriz (7 out of 10 are significant at 0.05 level) indicate complex behaviors of extreme precipitation over the country Occurrence of very abnormal values like total precipitation of 1 mm in Bandar abbas in 1962 have significantly affected slopes of trends in most of the extreme precipitation indices.
    Keywords: Extreme precipitation indices, Intensity of precipitation, Iran, Trend
  • S. M. Kashefipour, A. A. Tavakoly Zadeh Page 56
    This paper introduces the 1D hydrodynamic and water quality, FASTER model. this model was first developed by kashefipour in Environmental Research Centre in Cardiff University, UK. FASTER is able to determine water elevation and discharge using numerical solution of the Saint Venant Unsteady and non uniform equations. The implicit Crank-Nikolson central scheme with staggered method was applied for the hydrodynamic module of the model. The influence line technique was used in the numerical solution and as a result the solution remains implicit for all reaches and junctions. The water quality module of the model is able to simulate eleven different water quality parameters including coliforms, BOD, DO, and etc. In this paper the FASTER model is introduced and its abilities is shown using two examples in hydrodynamic simulations and one standard example in water quality simulation.
    Keywords: Numerical Methods, Mathematical Model, Water Quality Parameters, Advective, dispersion Equation
  • M. R. Sharifi, A. M. Akhoond, Ali, J. Porhemmat, J. Mohammadi Page 69
    Spatial distribution of snow depth is affected by topographic parameters. To estimate the snow depth, parameters like elevation, slope and aspect were evaluated in relation to snow depth. To this, 258 points located inside the area under study (Samsami Basin) of 5.2 Km2 with a range of elevation from 2287 to 2933m were selected and the depth of snow packs were measured for them late February 2006. For the evaluation of the effect of these parameters on snow depth, correlation analysis method was used. The result of analyzing the correlation of snow depth with elevation was positive and significant at 5% level for up to 2780m. However, for elevation more than 2780m, this relation was inverse with no significance at 5% level. The correlation of snow depth with the degree of slope which ranged between 3.8 to 14.85 did not show a meaningful relation at 5% level, but showed an inverse relation. For the degree of slope more than 14.85, the correlation relation was positive, but with no significance at 5% level. Finally, the relation of snow depth with the aspect from 0 to 166 degrees (Azimuth), showed a good and significant correlation at 5% level. However, significant correlation was not obtained for the aspect ranging between 172 to 204 and 206 to 359 degrees at 5% level.
    Keywords: Correlation, Spatial Distribution, Snow Depth, Topographic Parameters, Elevation, Aspect, Slope
  • M. J. Pouraghnaei, M. Domiriganji, A. Yousefpour, B. Ghermezcheshmeh Page 73
    Suspended load in water are a problem dam reservoir management. Accordingly a pre-construction study on suspended load is needed for dams and other hydraulic structures. There are several methods all of which need the results from the field sampling from the river under study or the conjunctive rivers. Because of limited data, interpolation and/or extrapolation will normally be necessary. In this research, regarding the absence of gauges on Seydon River, data from other stations in the basin were used. The result was used on the area-ratio basis. This study was done using single line Sediment Duration Curve (SDC), double line and seasonal SDC, and, FAO methods. The result are then compared to the PESIAC method resulted in the selection of the best method for study area.
    Keywords: Suspended load, Sediment, Hydrometric Station, Sediment Duration Curve, River
  • Page 1